Doprinosim! Javna prezentacija i okrugli stol u Gradskoj knjižnici u Labinu

U okviru javne kampanje projekta Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga Centra za inkluziju i podršku u zajednici u Gradskoj knjižbnici Labin, Labin, Rudarska 1/A, u ponedjeljak 29/05/2023 održati će se dvije aktivnosti na koje Vas ovim putem pozivamo:

  1. otvorenje Izložbe radova u keramici korisnika Centra za inkluziju i podršku u zajednici s Labinštine s početkom u 11:00 sati te
  • Okrugli stol na temu Sadašnjost i budućnost inkluzivnih socijalnih usluga za osobe s intelektualnim teškoćama na području Labinštine koji će započeti u 11:30 sati.

Tijekom okruglog stola predstavi će se inkluzivne socijalne usluge za osobe s intelektualnim teškoćama te predstaviti potreba uvođenja novih izvaninstitucionalnih usluga u lokalnu zajednicu.

Molimo Vas da Vaše sudjelovanje potvrdite putem obrasca:

Doprinosim! 29/05/2023 – Labin – Prijava sudjelovanja na okruglom stolu

Doprinosim! 29/05/2023 – Labin – Prijava sudjelovanja na okruglom stolu

| IZLOŽBA RADOVA U KERAMICI I OKRUGLI STOL |
| DOPRINOSIM! JAVNA KAMPANJA PODIZANJA SVIJESTI O PRAVU NA ŽIVOT U ZAJEDNICI OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA |
| 29/05/2023 | 11:00 I 11:30 | Labin, Rudarska 1/A | Gradska knjižnica Labin |

Kako ste čuli za ovaj događaj *
Sudjelovati ću na:

Ovi događaji dio su javne kampanje podizanja svijesti o pravu na život u zajednici osoba s intelektualnim teškoćama pod nazivom “Doprinosim”, a provodi se u okviru projekta “Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga Centra za inkluziju i podršku u zajednici”. Cilj ovih aktivnosti je osvijestiti i senzibilizirati opću i stručnu javnost, obitelji osoba s intelektualnim teškoćama te lokalni donositelji odluka o pravima osoba s intelektualnim teškoćama, u prvom redu o pravu na život u zajednici te s tim povezanim temama, a posebice o važnosti i dostupnosti izvaninstitucijskih socijalnih usluga, važnosti procesa deinstitucionalizacije, samozastupanju osoba s intelektualnim teškoćama te prikazu primjera dobre prakse.

Organizacija događaja financirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Za sve dodatne informacije:

– Ozren Catela, voditelj projekta, ozren@centar-podrske.hr, 095 242 5556

Više informacija o projektu saznajte na mrežnoj stranici www.centar-podrske.eu te na profilu na društvenoj mreži www.facebook.com/centar.podrske.eu/